Senatorul Ioan Cristina (PNL) arată că liberalii se opun proiectului prin care PSD vrea să stabilească cum se va dezvolta România până în anul 2040

Liberalii arată că veștile proaste pentru români nu contenesc să apară în fiecare zi de guvernare pesedistă: inflația a explodat, ratele s-au majorat, taxele și contribuțiile au crescut. Mult trâmbițatele reforme fiscale, majorările salariale sau recalcularea pensiilor, toate s-au dovedit a fi minciuni sfruntate spuse românilor în scopuri electorale, consideră senatorul liberal Ioan Cristina. În tot acest timp, cea de-a treia Guvernare sezonieră a PSD-ului trăiește într-o realitate paralelă, raportează rezultate excepționale și critică INS-ul pentru că îi informează pe români referitor la dimensiunile dezastrului economic în care ne afundăm. Iar pentru ca imaginea să fie completă, majoritatea parlamentară s-a decis să susțină încă un proiect de lege aberant, acela care prevede elaborarea și actualizarea Strategiei naționale pe termen lung „România 2040”.
Senatorul liberal Ioan Cristina a explicat despre ce este vorba în proiectul de lege inițiat de Guvern. „Cu alte cuvinte, cu un cinism uluitor, actuala majoritate parlamentară nu se mulțumește cu răul făcut până în prezent ci vrea să traseze principiile de dezvoltare ale României pentru următorii 22 de ani. Este realmente revoltător și inacceptabil tupeul acestui Guvern, care după un an și jumătate de incompetență își propune să decidă viitorul României și să traseze obiective definitive inclusiv pentru guvernările viitoare. PNL nu va accepta perpetuarea acestui model de guvernământ, ce se dorește a fi introdus într-o lege tocmai pentru a fi legitimat. Ne vom opune vehement în Parlament și vom recurge la toate pârghiile constituționale pentru a evita adoptarea acestui proiect”, a declarat senatorul liberal arădean Ioan Cristina.
PNL se delimitează totalmente de comportamentul iresponsabil al actualei majorități care, deși este caracterizată de incompetență, deprofesionalizare și haos, își propune în mod halucinant să stabilească strategii economice pentru următorii 22 de ani.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 8 =