Accident cu cinci victime la intrarea în Ineu. Intervine elicopterul SMURD

Un accident rutier cu cinci victime a avut loc la intrarea în oraşul arădean Ineu. În zona Delphi, două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. „Pe DJ 792 la intrare în oraşul Ineu a avut loc un accident rutier. Intervine un echipaj de descarcerare de la Ineu, SMURD Ineu și Arad şi elicopterul SMURD”, a declarat maior George Pleşca, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

UPDATE: În urma accidentului rutier de la Ineu, un bărbat de 27 de ani a decedat. Medicul de pe elicopterul SMURD a găsit victima în stop cardiorespirator. „Un bărbat de 27 ani a fost declarat decedat de către medicul de pe elicopterul SMURD”, a declarat maior George Pleşca, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad. O altă persoană accidentată grav a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată de urgenţă la Spital. Celelalte persoane au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Ineu şi sunt transportate la Spitaul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

UPDATE 1: „Din primele la faţa locului, poliţiştii au constatat că azi, un tânăr de 27 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe DJ 792, pe raza localității Ineu, iar la km 36+650m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a derapat, intrând în coliziune cu un microbuz condus din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Galșa. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului, de asemenea a fost rănită grav o tânără de 22 de ani, din Bîrsa, pasageră în cel de-al doilea autoturism”, a declarat agent de poliţie Claudia Iuga, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. Au mai fost răniți şoferul de 21 de ani şi ceilalți doi ocupanți al autoturismului, o femeie de 56 de ani şi un bărbat de 52 de ani, din Galșa.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici