Consulul onorific al Olandei la Timişoara în vizită la CCIA Arad

Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, a primit ieri, la sediul CCIA Arad, vizita consilierului economic şi comercial din cadrul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România, Wynand B. Marchal şi a consulul onorific al Olandei la Timişoara, Marius Popa. În cadrul întrevederii au fost dezbătute relațiile economice dintre cele două țări, pornind de la datele statistice care plasează Olanda între primii 10 parteneri comerciali ai României. Pe raza judeţului Arad activează în prezent 69 de firme olandeze, reprezentand 2 % din totalul firmelor cu capital străin.
Gheorghe Seculici a prezentat activitatea camerală şi târgurile care au loc sub pavilioanele centrului expoziţional Expo Arad în vederea expunerii întregii game de posibilităţi de stabilire a contactelor economice: „Expo Arad a devenit un brand pentru industria expozițională și atrage anual, la evenimentele organizate, societăți din toată Europa şi un număr în creştere de vizitatori, anul acesta înregistrând un număr record de 50.345 de persoane. Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a lansat invitația către oamenii de afaceri din Olanda de a participa în număr cât mai mare la târgurile și expozițiile internaționale organizate la Expo Arad.
Consilierul economic şi comercial din cadrul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România, Wynand B. Marchal, şi-a exprimat încrederea că relațiile bilaterale vor continua să se dezvolte prin realizarea unor evenimente de interes comun. El a anunţat că anul viitor la Bucureşti va fi organizat un forum de afaceri româno-olandez, fiind convins că acest gen de evenimente se vor dezvolta şi la nivel regional.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + five =