Copiii au sărbătorit împreună „România Centenară”

Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” şi Grădiniţa „Curcubeul copiilor” din Arad a sărbătorit 100 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi a Maramureşului cu Ţara Mamă-România, prin proiectul „România Centenară,,
„Este un proiect prin care dorim să le amintim elevilor noştri semnificaţia Centenarului: credinţa românilor care au făcut Unirea ca toată suflarea românească să trăiască într-un singur stat, efortul susţinut al românilor de a nu uita că sunt români, eroismul şi jerta celor fără de care visul românilor de veacuri nu ar fi fost posibil, ambiţia românilor de a fi împreună după 100 de ani de la Marea Unire”, a declarat prof. coord. Carmen Costin.
Proiectul s-a desfăşurat în perioada 20 – 28 noiembrie, perioadă în care a avut loc un concurs în cadrul căruia elevii claselor primare şi gimnaziale au realizat creaţii literare, poezii, eseuri şi creaţii plastice, desene, obiecte ornamentale cu tema Unirii. La final a avut loc un program artistic.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici