Primăria ne pregătește un Revelion nostalgic, cu o trupă în vogă în urmă cu aproape 40 de ani

Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad pregătesc un spectacol de Revelion la kilometrul 0 al municipiului. Trecerea în noul an va fi marcată, conform tradiţiei, cu un concert şi un impresionant show de artificii.
Spectacolul din Piaţa Revoluţiei va începe la ora 22.00, pe 31 decembrie 2018. Pe scenă vor urca tânăra trupă arădeană Fantazia şi Kamelia, artista care a devenit cunoscută în urma colaborării cu Puya. Invitați speciali ai Revelionului 2019 de la Arad sunt Goombay Dance Band, o trupă de origine germană care a luat naştere cu pastru decenii în urmă, în anul 1979. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul a cunoscut succesul la începutul anilor ’80 cu hituri precum „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” și „Aloha-Oe, Until We Meet Again”, pe care cei mai în vârstă și le amintesc poate cu plăcere. Generația anului 2019 se va distra pe acordurile mult mai tinerilor muzicieni de la Fantezia.
Principala atracție pentru sutele de arădeni care aleg să vină în fiecare an pe platoul din faţa Palatului Administrativ va fi fără îndoială show-ul de artificii care, spun organizatorii, va depăşi toate aşteptările.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici