Edward Sanda ne colindă de Crăciun

Edward Sanda a intrat deja în spiritulul sărbătorilor de iarnă și ne aduce o interpretare emoționantă a binecunoscutului colind „Deschide ușa, creștine!”.
După ce ne-a cucerit cu piese precum „În palma ta” (feat. Ioana Ignat) și „Cozonac” (feat. Cleopatra Stratan), ambele compuse chiar de el, artistul încheie anul tot printr-un moment muzical. De data aceasta este vorba de un colind cu care toți am crescut și care ne face Crăciunul mai frumos.
„Pentru mine Crăciunul înseamnă liniște și timp petrecut alături de cei dragi. Încă din copilărie, în perioada sărbătorilor de iarnă ascult colinde împreună cu familia. Și pentru că îmi plac atât de mult, mi-am dorit să readuc în casele voastre unul dintre colindele mele preferate: „Deshide ușa, creștine!”. Sper să vă placă și să vă facă sărbătorile mai frumoase! Crăciun fericit!”, a declarat Edward Sanda.
Edward Sanda – „Deschide ușa, creștine!” este al doilea episod din seria #MiercuriLaFamous – Christmas Edition. În luna decembrie, Famous Production lansează săptămânal materiale video în ton cu sărbătorile. Urmează un episod cu Randi, Edward Sanda și Rina, în care îi veți vedea alături de întreaga echipă Famous Production, schimbând cadouri de Crăciun.
Ascultă Edward Sanda – „Deschide ușa, creștine!”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici