A venit de două zile în țară ca să moară acasă: Johann Henger, omul de afaceri neamț care a murit într-un accident lângă Sântana

Astăzi a avut loc un accident rutier la intersecția dintre Curtici și Sântana. Johann Henger, un om de afaceri din Sântana a condus un autoturism Toyota, model mai vechi, pe DJ 792C, din direcția DN 79 spre Curtici. La sensul giratoriu, el a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism condus din sens opus de un bărbat. În urma impactului, a murit șoferul Toyotei și alte trei persoane, doi bărbați și un copil de 11 ani, au ajuns la spital.
Omul de afaceri Johann Henger s-a întors de curând din Germania, unde și-a petrecut sărbătorile alături de fiica sa. Prietenii spun că a venit practic să moară acasă. „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui Johann Henger. A murit azi într-un grav accident rutier, pe drumul spre Curtici. Am fost buni prieteni, a iubit mult locul unde s-a născut, Sântana, deși familia lui trăia în Germania, cu mulți ani în urma el s-a reîntors în Sântana, cu două zile în urmă a revenit din Germania, unde a petrecut sărbătorile cu fetița și familia lui. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! !!”, a scris Edeleni Coloman pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 4 =