Două noi premiere la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Foto: Arhiva

La începutul lunii mai, pe scena teatrului arădean vor fi prezentat publicului, două premiere. Acestea sunt „Omul cu mârțoaga” de George Ciprian, în regia lui Laurian Oniga și „Familia Tóth” de Örkény István, în regia Sânzianei Stoican. „Echipa noastră lucrează intens la cele două proiecte care vor avea premieră în 4 și în 9 mai. Este un efort foarte mare atât pentru actori, cât și pentru echipa noastră tehnică, efort răsplătit însă de bucuria muncii la două montări care se anunță cu… lipici la public”, a declarat Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.
Prima piesă, care va avea premiera în 4 mai, este „Familia Tóth” de Örkény István. Spectacolul, semnat regizoral de Sânziana Stoican, îi aduce pe aceeași scenă pe Zoltan Lovas, Angela Petrean Varjasi, Cecilia Lucanu Donat, Andrei Elek și Carmen Vlaga Bogdan. Scenografia este semnată de Valentin Vârlan.
În 9 mai, pe scena mare a TCISA, regizorul Laurian Oniga va prezenta spectacolul „Omul cu mârțoaga” de George Ciprian, în interpretarea actorilor Marian Parfeni, Robert Pavicsits, Ștefan Statnic, Alina Vasiljević, Iulia Alexandra Dinu, Oltea Blaga, Liliana Balica, Adriana Ghiniță, Oana Kun, Dorina Darie Peter, Mariana Tofan, Carmen Butariu și Roxana Sabău.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 5 =