[VIDEO]Braconierul din Gurahonț va fi căutat cu deltaplanul

Foto: Arhiva

Valentin Tamaș, un bărbat din Gurahonț care a tras în paznicul de vânătoare Sorin Jiva, angajat al Ocolului Silvic Gurahonț, a dispărut imediat după ce a aflat că a fost condamnat la o pedeaapsă de 8 ani cu executare în penitenciar.
(http://www.arad24.net/2017/03/10/paznicul-de-vanatoare-de-la-gurahont-impuscat-pentru-ca-apara-padurea-statului/)
Astăzi, el a fost căutat de zeci de polițiști și jandarmi prin pădurile de la Gurahonț.

„Aproximativ 50 de polițiști, jandarmi și pădurari au luat parte și astăzi la căutările urmăritului național care se sustrage executării pedepsei cu închisoarea, pronunțată de magistrații Curții de Apel Timișoara săptămâna trecută. Căutările se extind pe o zonă de aproximativ 400 de hectare, în zona Gurahonț, greu accesibilă datorită terenului împădurit și accidentat, și pe raza localităților Buceava-Șoimuș, Brazii, Secaș, Mădrigești, Iacobini, Gurahonț și Honțișor”, a declarat agent de poliție, Claudia Iuga. Căutările vor fi reluate și va fi folosit și un deltaplan.
Valentin Tamaș, braconierul din Gurahonț a fost condamnat la 8 ani închisoare de Curtea de Apel Timișoara în dosarul 4599/108/2017, pentru tentativă de omor.
(http://www.arad24.net/2019/04/01/zeci-de-politisti-il-cauta-pe-braconierul-din-gurahont-a-fost-condamnat-la-8-ani-inchisoare-dar-a-disparut/)

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − five =