VEZI AICI dovada: Ce nu au reușit DNA, Kovesi sau Lazăr e la îndemâna duetului Cionca-Bîlcea: Sebastian Ghiță vine în România, la Arad!!!

Reușită de senzație a conducerii Consiliului Județean Arad! După ani de zile în care autoritățile româneșt, DNA, Laura Codruța Kovesi, Augustin Lazăr, SRI și SIE, alături de justiția independentă au încercat să-l repatrieze pe Sebastian Ghiță, iată că acest lucru este realizat de conduerea CJA! CJA, pe site-ul instituției, a anunțat în mod oficial că Sebastian Ghiță va veni la Arad! Totul, citând din comunicatul de presă postat pe site-ul oficial al CJA, va avea loc cu ocazia organizării la Arad, în 9 mai, începând cu ora 18, a Colosseum Tournament 12! „Numele mari ale kickboxingului mondial participă la Arad la Colosseum Tournament 12. Gala va aduce la Arad sportivi cunoscuţi, pregătiţi de legende ale acestui sport, printre care Remy Bonjasky, Peter Aerts şi românul Sebastian Ghiţă”, anunță CJA, consfințind astfel o reușită a diplomației, strategiei și komunikării doktorale de cea mai înaltă clasă! În plus, în premieră, dacă este să ne luăm după același comunicat, la Arad se vor întâlni cei doi Ghiță celebri, Sebastian, politicianul și omul de afaceri cu Daniel, sportivul de legendă al sporturilor de contact din România.
Bravo, CJA, bravo, Bîlcea și Cionca, bravo comunicatorului care a reușit uriașa performanță de imagine!

Comentarii

comentarii

1 COMMENT

  1. Pot servi o cafea impreuna cu Doina Timofte/fosta Vant la Cafeneaua de pe Blaga! Si sa se felicite reciproc pentru exceptionalele actiuni securisto-kgbiste realizate impreuna… in famiglia epoletista…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × two =