AROBS se ține de promisiuni

În 7 mai se împlinește un an de la deschiderea sediului AROBS Transilvania Software în inima Aradului. Multinaționala de la Cluj, cu peste 800 de angajați, a reușit să deschidă ușile pentru comunitatea arădeană către industria IT-ului și să-și dubleze numărul membrilor echipei. Totodată, compania se ține de promisiune și creează constant oportunități pentru cei care doresc un job în cea mai expansivă industrie a momentului. Planurile de viitor includ și crearea unei comunități de IT-iști pasionați, care să găzduiască întâlniri pe diverse teme de interes. 

#connecttoyourpassions

#AROBSArad nu s-a dezis și în doar un an de zile, cu o echipă care a luat startul cu doar 3 oameni, a crescut la 11 membri. Procentul de creștere de 60% continuă să urce pe măsură ce oportunitățile deschise pentru toate nivelele de senioritate (junior, middle-level și senior) sunt ocupate de noi angajați.

Un job în echipă vine cu multiple beneficii: de la cursuri și traininguri de dezvoltare personală și profesională, la teambuilding-uri, ieșiri cu echipa și petreceri anuale unde angajații din toate sediile au ocazia de a interacționa.

AROBS a dovedit că poți ajunge la rezultate foarte bune dacă provoci oamenii și le dai libertatea de a crea soluții. Astfel se cultivă o relație de echipă nu doar la nivel local ci în intregul ecosistem al companiei și chiar în relația cu clienții. În același timp e imposibil să nu remarci pașii rapizi în dezvoltarea personală și asta îți oferă o super-motivație.”, spune Srgian Danity, software developer.

Dincolo de acestea, cele mai mari provocări țin de proiectele pe care aceștia au ocazia să lucreze și care în momentul actual sunt axate pe una dintre cele mai complexe industrii: Automotive. Cu alte cuvinte, proiecte ce includ dezvoltare de software și, într-o mai mică măsură, hardware pentru cele mai cunoscute branduri de automobile de pe piață.

#WeWontStop growing

Creșterea constantă este un element definitoriu pentru întreaga companie AROBS și cu precădere pentru sediile din întreaga țară, precum cel din comunitatea arădeană, unde planurile de viitor sunt cât se poate de promițătoare.

Am închiriat încă un etaj din cladirea ARAD PLAZA și vrem să creștem până la 20-25 de persoane anul acesta. Ne dorim să urmăm exemplul sediului de la Tg. Mureș, unde acum sunt mai  mult de 70 persoane. Deasemenea, ne dorim sa preluăm și alte proiecte în afară de Automotive, din aria celorlate divizii AROBS: Travel, Life Sciences & IoT, Enterprise Solutions. Proiecte care presupun  web/mobile development sau testare.”, ne-a informat Ionela Timoce, HR responsabil AROBS Arad.

Peste 20 de ani de expertiză în IT

AROBS Transilvania Software este prima companie IT din Arad care activează în domeniul dezvoltării de software pentru industria Automotive. Aceasta deține peste 20 de ani de expertiză în dezvoltare de soluții software pentru nișe diferite și piețe internaționale.

Pe lângă serviciile de outsourcing, oferă servicii de fleet management, sales force automation și distribuție.

De curând a fost declarată prin vot, una dintre cele 15 companii finaliste în competiția Made In Romania organizată de Bursa de Valori București, fiind un business bazat pe capital pur românesc.

Dacă te vrei să te alături echipei, trimite un mail la recruitment@arobs.com cu subiectul: AROBS Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 10 =