Șeful de campanie al lui Falcă, Iustin Cionca, folosește copiii internați în spital pentru campania electorală

Președintele Consilliului Județean Arad, Iustin Cionca, folosește copiii internați în spital pentru a face campanie electorală în folosul PNL. Cionca este șeful de campanie al PNL la alegerile europarlamentare în județul Arad. A spus-o chiar șeful său, Gheorghe Falcă, candidat la aceste alegeri: „Am stabilit împreună cu Biroul Permanent Județean ca șeful de campanie la nivelul județului să fie domnul Iustin Cionca, urmând ca domnul Sergiu Bîlcea să preia coordonarea la nivel de municipiu”.
Cionca a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie dintr-un salon de spital unde se află doi copii, cu textul: „#construim Administrația liberală a Aradului continuă investițiile în Spitalul Județean, pentru că sănătatea arădenilor este mai importantă decât toate! Astăzi, la Spital, am promis celor mai mici pacienți că le vom cumpăra televizoare în fiecare salon, ca timpul să treacă mai ușor în spital!”.
Având în vedere faptul că postarea are loc în plină campanie electorală, trebuie specificat că legea interzice folosirea copiilor în promovarea politică. În ceea ce privește locul ales de Iustin Cionca, este vorba despre saloane „modernizate” de o asociație. Cât despre prestația administrației care „#construiește”, echipa lui Iustin Cionca a reușit contraperformanța de a returna milioane de euro, fonduri europene, bani destinați modernizării Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − six =