Taxi și Irina Rimes lansează „Supradoza de dor”

Dorul poate avea multe forme, iar dacă intensitatea lui nu poate fi exprimată prin cuvinte, muzica este cea care poate transmite cele mai profunde trăiri.
Trupa Taxi și Irina Rimes colaborează pentru prima oară și lansează o piesă sensibilă, emoționantă – „Supradoza de dor”. Videoclipul, regizat de Răzvan Dumitrescu și Andrei Dede, surprinde prin simplitatea sa cele mai ascunse sentimente pe care le poate avea cineva care a trăit vreodată o poveste de dragoste.Muzica și versurile sunt compuse de Dan Teodorescu, iar piesa este produsă de Șerban Cazan, în studiourile HaHaHa Production.
„Irina e un suflet rar, un suflet cu har. N-a cântat piesa asta, a trăit-o”, a declarat Dan Teodorescu (Taxi). „«Supradoza de dor » este piesă pe care am plâns de câteva ori înainte să o cânt. Este o piesă pe care o simt de parcă aș fi scris-o eu”, adaugă Irina Rimes.
Cu 20 ani de activitate muzicală, Taxi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe din România. De-a lungul timpului, piese de succes precum „Atât de trist” (feat. Delia), „Cele două cuvinte”, „Jumătatea mea”, „Stelele care cad” au surprins publicul prin originalitate și prin mesajele sincere și emoționante, dar și prin tema socială și politică.
Irina Rimes a cucerit publicul cu single-ul „Visele”, ce a ocupat prima poziție a topurilor radio și TV din România. În 2017 a lansat primul sau album, „Despre el”, iar piese precum „Ce s-a întamplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu ști tu să fii bărbat” au cucerit publicul și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.
Taxi și Irina Rimes, „Supradoza de dor”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 12 =