Noaptea muzeelor la Arad, Lipova și Șiria

În data de 18 mai, la Arad, Lipova și Șiria va avea loc Noaptea Muzeelor. Evenimentul aduce în fața arădenilor artiști și expoziții de anvergură internațională, întâlniri cu personalități, spectacol de povești și ateliere, reenactment istoric. Intrarea este liberă.
Complexul Muzeal Arad, cu sprijinul Consiliului Județean Arad și al Rețelei Naționale a Muzeelor din România, organizează la Arad, Lipova și Șiria evenimentul muzeal NOAPTEA MUZEELOR, care va avea loc sâmbătă, 18 mai.
Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța și patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul Internațional al Muzeelor,
Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfășurat la nivel internațional și aflat anul acesta la a 15-a ediție. Mii de muzee și instituții culturale din zeci de tări europene și nu numai îsi aprind luminile și deschid porțile în aceeași noapte. Milioane de europeni sărbătoresc cultura ieșind pe străzi în aceeași noapte, însoțiți de prieteni și familii. Anul acesta, evenimentul este sărbătorit în toată Europa în data de 18 mai.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 7 =