JO a lansat „Răpitor”: Ascultă cea mai nouă piesă a artistei

JO și-a surprins fanii cu lansarea celui mai nou single. „Răpitor” a fost lansat duminică și a strâns în doar câteva ore peste 200.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Piesa și videoclipul au fost pregătite în cel mai mare secret, iar personajul masculin din videoclip este interpretat chiar de către Juno, iubitul artistei.
Cunoscută în industria muzicală românească pentru piesele frumoase pe care le lansează, „Răpitor” nu se dezice de această rețetă de succes pe care o aplicăa JO. Mesajul piesei vorbește despre o relație toxică din care nu vrei să iesi deși știi că îți face rău: „Piesa #Răpitor descrie o relație toxică în care orice te-ar sfătui lumea sau prietenii, continui să iei aceleași decizii, pentru că fără persoana iubită, dorul te răpește!”, spune artista.
Deși nu este un secret pentru fanii lor că au o relatie, JO și Juno nu au mai apărut împreună într-un videoclip. Cei doi au o relație de aproape doi ani și lucrează, evoluează și călătoresc împreună. Juno a lucrat împreună cu Smiley la versurile piesei, așa că pentru el a fost foarte ușor să intre în rolul „băiatului toxic” din relație.
„Alex Parker și Marius Dia au venit cu ideea piesei și le mulțumesc pentru că au avut încredere în mine. Am terminat piesa în studiourile HaHaHa Production împreună cu Smiley și Juno care au avut un aport la versuri. Am decis să filmez clipul cu Juno pentru că încă de când scriam piesa, ne-am inspirat din viața reală și ne-am regăsit în versuri. Cel mai bun regizor pentru această piesă mi s-a părut Dan Petcan, alături de care am mai lucrat în trecut și am avut întotdeauna succes împreună!”, a adaugat JO.
JO a cunoscut succesul cu primul său single, „Șoapte”, care a strâns peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a lansat o serie de single-uri ce au ajuns ulterior super-hituri: „Mesajul meu” și „Cu un picior în rai”, dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Jorge. Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Până vara viitoare” a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2018, JO s-a făcut remarcată cu piesa „În lipsa ta”, care a strâns peste 14 milioane de vizualizări, dar și cu lansarea a două single-uri în limba spaniolă, o premieră în cariera sa, „Maria” și „Sangria”.
JO a lansat „Răpitor”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 2 =