Contractul pentru reabilitarea DN 76, Vârfurile – Ștei a fost scos la licitație

CNAIR SA a publicat în cadrul platformei SICAP anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului “5R12, Reabilitare DN76, Vârfurile – Stei, km 69+350 – km 102+660 – Rest de execuție”.
Termenul limită de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 7 august 2019.
Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 75.764.368,09 lei fără TVA. Durata de realizare a acestui contract este de 12 luni, iar perioada minimă de garanție a lucrărilor va fi de minim 3 ani, dar poate fi majorată până la 5 ani.
Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile – Ștei aferent DN76. Sectorul de drum se află pe teritoriul județelor Arad și Bihor. Principalele lucrări ce vor fi realizate constau în finalizarea reabilitării a 33,31 km de drum național, finalizarea reabilitării a cinci poduri, amenajarea a cinci parcări şi cinci stații de autobuz, lucrări de colectare și evacuare a apelor, de susținere și consolidare a terasamentelor, de sprijinire, de sporire a capacității portante a terenului de fundare, lucrări hidrotehnice și de siguranța circulației.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − nine =