Alexandra Stan semnează cu Universal Music România și lansează single-ul „I Think I Love it”

Alexandra Stan, unul dintre puținii artiști români care cucerește constant topurile internaționale cu piesele sale, a revenit în 2019 cu un single reggae-pop ce-și va face imediat loc în playlist-ul tău de vară.
Alexandra intră în portofoliul Universal Music, cea mai mare casă de discuri din lume și revine cu primul single din 2019 – „I Think I Love it”. Piesa este compusă de Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stanga și Vlad Lucan și va fi inclusă pe următorul album al artistei. Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista reintră în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music.
În urmă cu 3 săptămâni, Alexandra a interpretat live melodia „I Think I Love it” în cadrul petrecerii anuale a celor două case de discuri. În plus, Alexandra pregătește și lansarea videoclipului, o surpriză vizuală, realizat chiar în orașul ei natal, Constanța. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat” iar anul acesta aniversează 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.
Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare. Pe lângă activitățile clasice de casă de discuri, producție, distribuție și promovare de conținut muzical, Universal Music România este și o companie de marketing, implicată constant în dezvoltarea de strategie de brand, bazată pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice între label, artiști și brand-uri.
Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înființată acum 23 ani și deține un catalog local important, ce include peste 8000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezențe din industria muzicală locală.
Ascultă/Descarcă piesa: https://AlexandraStan.lnk.to/IThinkILoveIt

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 19 =