André, trupa fenomen, se reuneşte şi pregăteşte o nouă piesă

andreLegendara trupa André se reuneşte şi pregăteşte o nouă piesă. Cele două fete pline de energie, curaj şi originalitate, revin 17 ani mai târziu, cu forţe proaspete şi lansează pe 9 iulie „Reset la inimă”. Recent, cele două artiste au filmat clipul următoarei lor piese care va fi lansat în cadrul unui eveniment privat organizat de către Cat Music, casa de discuri care a lansat marele proiect în urmă cu 20 de ani.
„André reprezintă copilaria şi adolescenţa mea. Am trăit foarte intens acea perioadă şi m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim şi de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noştri care nu au încetat să ne susţină în aceşti 17 ani, cât nu am fost împreună şi care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model şi un reper pentru o generaţie întreagă. Nici o altă trupă nu a egalat succesul noastru şi sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, a declarat Andreea Bălan.
„Revenirea André înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţă. Au fost cei mai intenşi ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela André, stârneşte emoţii greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat şi lacrimi de fericire, pentru că, da, André a fost şi proiectul tatălui meu care sunt convinsă că ne veghează, zâmbeşte şi ne susţine de acolo de sus! Ştim că orice e frumos nu durează o veşnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în minţile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar aşteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu şi Andreea suntem nerabdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleaşi emoţii, poate chiar mai mari, cu aceeaşi determinare, suntem în măsură să aducem acum în faţa celor ce ne iubesc, trupa Andre. André este despre noi, André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2”, adaugă Andreea Antonescu.
Trupa s-a înfiintat în 1999 când a lansat single-ul „Liberă la mare” şi odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar şi în atitudinea unei întregi generaţii – generaţia Andre. Fenomenul André înseamnă nu mai puţin de şase albume lansate, 1.500.000 de de unităţi vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraş din România, dar şi milioane de admiratori în străinătate. În anul 2001, André este desemnată “Cea mai bună trupă pentru adolescenţi”, iar cele doua fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. După super hitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” şi multe alte piese de succes care au devenit imnuri.
André, trupa fenomen, se reuneşte şi pregăteşte o nouă piesă:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + nineteen =