Andreea Olaru lansează single-ul şi videoclipul „Călători”

andreea olaruPentru toate nopţile de vară, sub cerul înstelat, pentru toţi exploratorii de poveşti cu final fericit, Andreea Olaru lansează melodia „Călători” sau visul unei nopţi de vară.
Single-ul „Călători” este compus de către Matteo, Diana Şerban, Eduard Furfurică. Videoclipul este regizat de Kobzzon şi a fost filmat pe parcursul unei zile, într-un decor exotic şi o aduce pe Andreea într-un rol de femme fatale, evidenţiată şi printr-o ţinută vestimentară senzuală. În plus, Andreea şi-a construit un univers feeric, plin de instincte primare şi energii vitale, transformat într-un vis fantastic dintr-o noapte magică.
Andreea şi-a descoperit talentul şi pasiunea pentru cântat la 6 ani, dar nu a fost îndrumată către muzică, ajungând să devină absolventă a Facultăţii de Drept. Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezenţa de la Vocea României. După primul ei single – „Oare o să-ţi aminteşti”, în colaborare cu Robert Toma, a lansat al doilea single, „Demonul meu”, care a fost prezentat în două versiuni, cu versuri în limba română şi cu versuri în limba engleză. La începutul anului, Andreea a lansat “Sun-o pe ea”.
Andreea Olaru, single-ul şi videoclipul „Călători”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − six =