Tâlhărie la Şeitin: cinci tineri au intrat în casă şi l-au ameninţat pe proprietar cu maceta ca să-i fure lucrurile

talhariePolițiștii Secției 2 Rurală Arad au identificat cinci tineri, bănuiți de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.
În data de 2 iulie a.c., un tânăr de 23 de ani, din Șeitin a reclamat că în noaptea de 1/2 iulie a.c., mai multe persoane necunoscute i-au forţat poarta şi au intrat în curte.
Apoi, l-au imobilizat și i-au furat un telefon mobil, un aparat de cafea, o stație de muzică cu boxe și unelte, în valoare de aproximativ 7.000 de lei, iar la plecare l-au amenințat cu o macetă ca să nu iasă din casă.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, din Nădlac și Semlac, bănuiți de comiterea faptei. În data de 3 iulie a.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Arad, au fost efectuate trei percheziții domiciliare la Nădlac, iar la domiciliul bărbatului de 28 de ani au fost găsite bunurile furate din Șeitin și 1.830 de lei, 570 de euro și 160 de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă. „În baza probatoriului administrat, cei cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și contrabandă”, a declarat inspector de poliţie, Adina Aconstantinesei.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − five =