Camera de Comerț organizează un curs de inspector resurse umane

În perioada 15 iulie – 20 august 2019, Camera de Comerţ Arad organizează cursul inspector resurse umane.
Programul se adresează persoanelor care doresc să se califice în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație, de gestionare a relațiilor dintre angajat și angajatori, de recrutare și selectarea personalului care urmează să fie angajat. Cursurile vor avea loc în zilele de luni, miercuri și joi, câte trei ore pe zi, în intervalul 17:00 – 20:00. „Inspectorul de resurse umane are un rol extrem de important, chiar indispensabil în orice organizaţie: gestionează cel mai important capital al firmei – resursa umană. Existenţa unui inspector de resurse umane competent şi bine pregătit, contribuie în mod direct la productivitatea unei afaceri”, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele CCIA Arad.
La finalul cursului, absolvenţii vor deveni inspectori resurse umane, certificaţi conform ocupaţiei de inspector resurse umane din COR – cod 333304. „Prin parcurgerea cursului de Inspector Resurse Umane, participanții vor aprofunda și aplica cunoștințele dobândite pe parcursul zilelor de training, în cadrul unor proiecte realizate individual. Fiecare participant va avea de rezolvat aplicațiile care vor constitui lucrarea practică ce va trebui susținută în cadrul examenului final”, a declarat Carmen Crişan, managerul Centrului de Formare Profesională al CCIA Arad.
Condiții de acces: absolvenți de studii superioare și studii medii. Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − fourteen =