André, trupa fenomen a muzicii dance a revenit! „Reset la inimă”

andreMarţi seara, în cadrul unui concert privat desfăşurat la Ambasad’Or Events, trupa André a lansat single-ul „Reset la inimă”, primul material după reunirea celebrului band, alături de label-ul Cat Music care a susţinut proiectul chiar din momentul înfiinţării în anul 1998. Compus de Vlad Manolache, Ionuţ Bacula, Victor Bourosu, Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays) în studiourile Metropolitan Records, „Reset la inimă” a adunat, în doar câteva ore din momentul lansării, peste 500.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music şi se menţine în top 10 al celor mai populare clipuri. „Suntem foarte fericite să fim, din nou, împreună pe scenă! Acest proiect a fost pus pe picioare în 2 luni de zile, în care am repetat zi şi noapte piesele alături de band, coregrafiile, am creat costumele. Este proiectul de suflet la care am lucrat cel mai mult, într-un timp foarte scurt. Aseară am prezentat invitaţilor o variantă foarte scurtă a show-ului nostru mare care are 90 de minute şi pe care îl vom susţine în toată ţara. Primul nostru concert va fi pe 16 iulie, la Arenele Romane, sperăm să vă vedem acolo”, a declarat André.
În cadrul evenimentului de lansare al single-ului „Reset la inimă”, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au cântat o parte dintre hiturile generaţiei André: „Prima iubire”, „Liberă la mare”, „Moşule”, „Flori de tei”, într-un show plin de energie, coregrafii actuale, dar şi mişcări de dans ce aduc aminte de anii 2000. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat artişti precum Alexandra Ungureanu, AMNA, Bella Santiago, Jorge, dar şi Adelina Pestriţu, Diana Dumitrescu, Giani Kiriţă, Cristina Almăşan, compozitorii piesei, familiile artistelor, vloggeri şi alţi oameni din media.
Trupa s-a înfiinţat în 1998, iar un an mai târziu a lansat single-ul „Liberă la mare” şi odată cu el a creat o explozie în muzică, modă, dar şi în atitudinea unei întregi generaţii – generaţia André. Fenomenul André înseamnă nu mai puţin de şase albume lansate, 1.500.000 de de unităţi vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraş din România, dar şi milioane de admiratori în străinătate. În anul 2001, André este desemnată “Cea mai bună trupă pentru adolescenţi”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. După super hitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” şi multe alte piese de succes care au devenit imnuri.
André, „Reset la inimă”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =