Zeci de percheziții în vestul țării: sute de mii de țigări de contrabandă au fost confiscate

Foto: Arhiva

În această dimineață, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad desfăşoară o acţiune având ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabanda cu ţigări pe zona de vest a României. Astfel, au fost efectuate 21 de percheziţii domiciliare dintre care 13 în judeţul Arad şi opt în judeţul Timiş şi vor fi puse în executare mandate de aducere emise pe numele a 11 persoane.
Până în prezent a fost indisponibilizată cantitatea totală de 115.990 pachete de țigarete de contrabandă, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională desfăşurată de către membrii reţelei infracţionale este în valoare totală de 1.597.453 lei (342.829 euro).
Acţiunea este efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, Inspectoratului de Poliție Județean Timiş şi Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiş. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − four =