Tranda lansează videoclipul piesei „Dubii”

La scurt timp după ce a lansat albumul „NORD”, Tranda ne prezintă acum videoclipul piesei „Dubii”, primul single extras de pe cel de-al patrulea material discografic al artistului. „Am primit multe mesaje că ar fi blană să fac un clip la piesa asta și aparent s-a dus cel mai bine de pe albumul NORD. Am vorbit cu Ionuț Trandafir (Trandafilm), cu care de altfel lucrez din 2011, am făcut un script, s-a găsit o dată liberă și suntem foarte multumiți de felul în care a ieșit. Le mulțumesc enorm tuturor celor implicați în proiectul ăsta și celor care mă susțin în continuare! Sper să vă placă și ne auzim pe NORD!”, a declarat TRANDA.
Tranda a filmat alături de regizorul Ionuț Trandafir, pe parcursul unei zile, în Constanța, orașul său natal. „Nord” este al patrulea material de studio semnat Tranda, după „Evoluţia” şi Constangeles Vol 1 şi Vol 2. Pe album se regăsesc 13 track-uri, dintre care single-urile extrase până acum şi anume, „Picioarele inainte”, „Club Nostalgia”, „Oh Baby” şi „Dubii”.
Peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul „Constangeles”, ce a dat şi titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „În Drum Spre Bani”, „La lume din nou”, „Dacă cerul”, „Pe zonă”, „Bulevard”, „Febra” şi a colaborat cu artişti ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.
Tranda, videoclipul piesei „Dubii”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 8 =