Rectorul UVVG, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, dezvoltă relaţii cu instituţii academice partenere din Uniunea Europeană şi SUA

art uvvg 26 iulie 2019

UVVG “Vasile Goldiş” din Arad, reprezentată de rectorul prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, dezvoltă relaţii cu instituţii academice partenere din Uniunea Europeană şi SUA, oferindu-le studenţilor din toate ciclurile de pregătire şansa de a se conecta direct cu ultimele metode şi tendinţe din educaţie care sunt practicate în Occident.

Unul dintre programele derulate de UVVG Arad este Erasmus, program al UE care urmăreşte modernizarea şi internaţionalizarea educaţiei, formarea profesională a tineretului.

Studenţii UVVG Arad care acced la programul Erasmus au posibilitatea de a-şi dezvolta competenţele pe toate cele trei componente, respectiv cunoştinţe, abilităţi şi atitudini, dar şi de a face schimb de experienţe cu persoane ce au interese similare, din alte ţări.

Începând din februarie 2018, UVVG Arad a aplicat pentru finanţarea Erasmus nu doar pentru UE, ci şi pentru Statele Unite ale Americii, în special cu Universitatea Rutgers, New Jersey, în domeniul medical.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =