Cum alegem inelele de logodnă pentru femeile din zodia Fecioarei?

Deși nu foarte multe persoane cred în zodiac, în anumite cazuri, caracteristicile specifice ale unui anumit semn zodiacal se potrivesc întocmai persoanei dragi. Atunci, vrem sau nu, în mod conștient sau inconștient, alegem să credem în astfel de semne și să ținem cont de trăsăturile specifice ale fiecărei zodii atunci când alegem un cadou.

Bărbaților care colindă magazinele de bijuterii în căutarea celor mai frumoase inele de logodnă, trebuie să le spunem că zodia partenerei poate fi un aspect după care se pot ghida în alegerea bijuteriei potrivite pentru cererea în căsătorie. Nu le spunem doar atât, ci îi și ajutăm în acest sens cu un mic ghid de alegere a inelului de logodnă ideal pentru femeia din zodia Fecioarei.

Cum este femeia născută sub semnul Fecioarei?

Cu toate că fiecare personalitate este unică și, astfel, fiecare femeie din zodia Fecioarei poate manifesta trăsături distincte de caracter, există totuși câteva aspecte comune, care sunt general valabile.

Începem cu cea mai importantă trăsătură a femeii din zodia Fecioarei și anume: incredibila încredere în sine. Pornind de la acest aspect, inelul de logodnă ar trebui să evidențieze această trăsătură de caracter și, deci, să denote faptul că nu este o persoană timidă, care se sfiește de opulență sau în a-și etala nonșalant frumusețea, atât cea exterioară, cât și cea interioară.

Adoră admirația și admiratorii și îi place să fie privită pentru că știe faptul că are ce să arate. Fire pragmatică, ea va aștepta de obicei ca lucrurile frumoase să i se întâmple, mai degrabă decât să le inițieze ea. De aceea, cererea în căsătorie nu ar trebui să întârzie prea mult și ar trebui să fie foarte spectaculoasă, însă nu neapărat prea romantică.

Femeia Fecioară își dorește să fie răsfățată, apreciată și chiar adorată. Pentru a-i intra în grații, partenerul trebuie să îi demonstreze și să îi arate toate aceste lucruri. Un mod ideal de a face asta este chiar în momentul cererii, în care o poate surprinde cu inelul de logodnă cel mai spectaculos și mai deosebit.

Este o femeie pasională, care iubește cu toată ființa și căreia nu îi plac jumătățile de măsură, nici în dragoste, nici într-un alt aspect al vieții. De aceea, partenerul acesteia nu trebuie să se încurce cu modele de inele de logodnă ieftine din punct de vedere al calității. Cu alte cuvinte, pentru a o impresiona, viitorul soț va trebui să caute doar bijuterii din aur, decorate cu pietre prețioase impresionante, de tipul diamantului, safirului, smaraldului, ametistului sau rubinului.

Ce modele de inele de logodnă se potrivesc femeilor din Zodia Fecioară?

Așa cum spuneam, Fecioarele caută perfecțiunea și nu acceptă jumătățile de măsură. Pentru a-i alege modelul ideal, inelul de logodnă ar trebui să aibă următoarele caracteristici:

  • să fie vizibil într-un mod elegant, cu bun simț;
  • să fie neapărat realizat din aur (alb, galben sau roz);
  • să dispună de una sau mai multe pietre prețioase, aranjate discret de-a lungul benzii de aur;
  • pentru ca surpriza să fie și mai mare, ideal ar fi ca inelul de logodnă să fie personalizat cu o gravură specială, aleasă de partener.

Inelele de logodnă Solitaire, care dispun de o singură piatră prețioasă, dar cu adevărat impresionantă, sunt considerate de către specialiști ca fiind cele mai potrivite femeilor din zodia Fecioarei, însă nu sunt excluse nici modelele Halo sau Eternity.

E-ring – cele mai frumoase inele de logodnă, pentru femeile puternice

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai deosebite colecții de inele de logodnă din București, E-ring este locul ideal în care vă puteți găsi inspirația sau chiar bijuteria pe care viitoarea soție o visează și o merită, de asemenea.

Varietatea, eleganța și bunul gust sunt cuvintele care descriu cel mai bine gama de inele de logodnă E-ring, motiv pentru care este aproape imposibil să nu găsiți un inel potrivit pentru pasionala și puternica femeie Fecioară. Fără a vă spune mai multe, vă lăsăm să descoperiți singur colecția de bijuterii de pe site-ul e-ring.ro și să alegeți un inel de logodnă la preț avantajos.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 19 =