Sărbătorim ziua lui PINK printr-un medley la pian genial!

Famous Production și Claudia sărbătoresc ziua lui Pink printr-un medley al celor mai cunoscute piese ale artistei.
Pink este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale ultimului deceniu iar pe 8 septembrie este ziua sa. Momentul este marcat așa cum știu mai bine toți fanii săi: prin muzică.
Acest colaj muzical trece prin câteva din cele mai cunoscute melodii ale sale. Cu unele am crescut, altele sunt recente iar melodicitatea lor le face să sune minunat chiar și pe clapele pianului, fără a mai fi nevoie de cuvinte. Celebrăm astfel ziua de naștere a lui Pink și sperăm ca această surpriză muzicală să fie o călătorie diferită pentru fiecare iubitor de muzică și fan Pink. „Muzica este pentru mine o stare, un mod de viață și de această dată un cadou pentru o artistă pe care o stimez enorm – Pink”, spune Claudia
Claudia este o artistă Famous Production, care de la frageda vârstă de 5 ani a descoperit pianul, iar de atunci muzica face parte din viața ei. După 12 ani de pian clasic de performanţă şi o serie de experienţe care i-au antrenat competitivitatea şi rezistenţa în competiţii naţionale şi olimpiade, Claudia a continuat cu studiul pianului clasic la Conservator, apoi Masteratul, iar în prezent este doctorand. Claudia crede ca muzica este o lume infinită, de aceea numărul orelor sale de muncă are multe zero-uri şi continuă să crească.
Famous Production și Claudia sărbătoresc ziua lui Pink printr-un medley al celor mai cunoscute piese ale artistei:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + seven =