[VIDEO] Tupeu de escroc: nu i-a convenit răsplata pentru ajutor și a vrut să fure toți banii femeii pe care a ajutat-o

Ieri seară, după ora 20.00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat de strigătele unei femei, care anunța faptul că i-a fost furat din poșetă portmoneul cu acte și bani. În acel moment jandarmii au observat un tânăr care alerga de-a lungul unei străzi din municipiul Arad. Ei au trecut la urmărirea suspectului, pe care l-au prins și imobilizat în scurt timp.
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 21 de ani a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje și un cărucior în care avea un copil și s-a oferit să o ajute până la o stație de autobuz. Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu și i-a oferit acestuia. Bărbatul a observat că în portmoneu sunt mai mulți bani și profitând de un moment de neatenție din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care a luat-o la fugă.
Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, iar portmoneul cu întreg conținutul a fost restituit femeii. Cercetările continuă.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + eight =