Un bulgar fără permis a crezut în Mercedes, dar a avut ghinion

Foto: Arhiva

Ghinion pentru un cetăţean bulgar care a crezut că dacă se află la volanul unui Mercedes nu mai are nevoie și de permis de conducere.
La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism, marca Mercedes Benz, înmatriculat în Bulgaria. La controlul specific, tânărul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Grecia. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că cetățeanul bulgar nu deţine permis de conducere. Bărbatul a declarat că și-a cumpărat permisul de conducere din Bulgaria, cu suma de 300 de euro.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici