Carine lansează „Falling”, un single cu un sound dance și influențe balcanice

După ce a cucerit țări precum Albania, Grecia, Serbia și Cipru, Carine lansează „Falling”, un single cu un sound dance și influențe balcanice, ce este însoțit de un videoclip regizat de Alex Volintiru, o călătorie în diverse colțuri ale lumii, din Tunisia până în Bulgaria. Pentru această piesă, Carine continuă colaborarea cu DJ Sava alături de care a compus piesa împreună cu Nicoleta Gavriliță și Cristian Tarcea.

„La început am avut doar vioară, iar de acolo a pornit totul, am combinat linia melodică și versurile din 3 piese diferite pe care le aveam deja, ca să ne iasă ceea ce aveam în cap. Țin la această piesă foarte mult și nu doar pentru faptul că am fost implicată la crearea liniei și a textului, dar și pentru faptul că are un sound care îmi place și care e pe stilul meu. Să cânți ceea ce îți place și te reprezintă, eu numesc acest lucru «artă»”, a declarat Carine.

În septembrie 2018, Carine a lansat „No Time”, o piesă dance cu un videoclip misterios, plin de culoare. După succesul colaborării lui Carine cu DJ Sava pentru piesa “Sea Lo Que Sea”, a urmat “Magique”, prima ei piesă din cariera solo, cu un videoclip senzual. Vara trecută, Carine a urcat pe scenă în fața a mii de oameni alături de DJ Sava în cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Balcani, iar în urmă cu jumătate de an a lansat „Ghost”, single compus de către Irina Rimes împreună cu DJ Sava și Alex Cotoi.

Carine, „Falling”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =