De nerecunoscut! Cleopatra Stratan este “Angela” în cel mai nou clip al său

După piese „dulci” cu „vino-ncoace” precum „Pupă-mă” și „Chocolata”, Cleopatra Stratan lansează o noua piesă, de data aceasta cu versuri în limba engleză și rusă. Cleopatra este „Angela” în cel mai nou clip al său și este de nerecunoscut! „Angela este un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist. Nu reușește să îi atragă atenția, așadar îi declară dragostea prin piesă. Roman Burlaca este cel care a ilustrat povestea Angelei, construind conceptul unei păpuși Barbie – o păpușă perfectă care prinde viață. Am abordat mai multe look-uri noi și îmi pare foarte bine că am avut prilejul de a experimenta. Îi mulțumesc Yanei Pozitivi pentru styling! Însăși piesa este o prezentare a Angelei: „My name is Angela” și a felului ei de a fi – îndrăzneață și nonconformistă. Sper să vă placă piesa așa cum îmi place mie!”, a declarat Cleopatra Stratan.

Single-ul este compus de Ana Sîrbu (Sianna) și Radu Sîrbu în studioul Rassada Music. În regia lui Roman Burlaca, videoclipul este unul plin de culoare, inspirat parcă din benzi desenate, în care Cleopatra joacă rolul unul personaj plin de sex appeal.

Născută în Republica Moldova, Cleopatra Stratan are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, artista a avut succes încă de la vârsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiță“, s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumină: deși trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiță“, ea nu mai este fetița cu ochelari și codite, ci o adevărată domnișoară. După ce i-a spus „Adio” lui „Ghiță” la începutul lui 2019, Cleopatra Stratan a lansat single-ul „Pupă-mă” cu un videoclip fun, de vară, filmat pe plajele din Grao și Benicassim, urmat de „Chocolata”, single lansat în urmă cu patru luni.

Cleopatra Stratan, “Angela”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − fifteen =