Gheorghe Seculici: Agromalim 2019 a încununat cu succes cei 30 de ani de susţinere a agriculturii româneşti

Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad arată că Agromalim 2019, cel mai mare târg de agricultură din România, a încununat cu succes cei 30 de ani de susţinere a agriculturii româneşti.
Organizat pe o suprafaţă de 31.300 de metri pătraţi în exterior şi 4.150 în interior, Agromalim 2019 a avut peste 250 de expozanți şi 16.149 de vizitatori. „Cu toate că una din atracţiile târgului a lipsit anul acesta, respectiv expoziţia de taurine şi ovine, datorită focarului de pestă porcină din apropiere, participarea numeroasă a vizitatorilor la ediţia aniversară, relevă rolul pe care cea mai dinamică expoziţie agricolă din Vestul României îl are în diseminarea noilor tendinţe, a inovaţiilor şi a perspectivelor asupra viitorului agriculturii româneşti. Este o creștere calitativă, care s-a putut observa de la an la an”, a declarat președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.
Pe durata celor patru zile, vizitatorii au asistat la demonstraţii cu utilaje agricole, la demonstraţii cu robotul Banat premiat la “Field Robot Event” 2019 Germania şi au participat la concursul de îndemânare în conducerea unui tractor. Alte atracții din cadrul târgului Agromalim au fost standurile cu preparate tradiţionale, conferinţele tematice, întâlnirile de afaceri, dezbaterile, dar şi concursurile cu premii pentru vizitatori.
„Cei 16.149 de vizitatori au avut ocazia să se informeze asupra ultimelor noutăţi prezentate în cadrul standurilor, conferinţelor şi a workshop-urilor din cadrul programului Agromalim 2019. Ei au putut admira expoziţia de porumbei şi păsări de rasă”, a declarat Cimi Enache, organizatorul evenimentului.
Următorul eveniment organizat de CCIA Arad este gala de premiere a mediului de afaceri arădean Topul Firmelor, care va avea loc în 11 octombrie 2019, la Expo Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − eleven =