Lidia Buble și Descemer Bueno au găsit rețeta perfectă pentru „Margarita”

Lidia Buble lansează „Margarita” alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume care a colaborat cu nume precum Enrique Iglesias și Gente De Zona. Produsă de Fly Records, „Margarita” este însoțită de un videoclip bold, plin de culoare, filmat în Cuba, ce combină mood-ul pasional cu versurile single-ului. „Stăteam cu băieții de la Fly în studio, căutam un artist pentru feat. și am spus, visând probabil, «cât de tare ar fi să vrea Descemer Bueno să cânte pe piesa asta». Nici prin cap nu mi-a trecut că am să am parte de cea mai intensă săptămână în Cuba și că am să mă înțeleg atât de bine cu un om pe care nu-l cunosc, dar pe care-l apreciez de foarte multa vreme. Sunt convinsa că e doar începutul pentru mine…. Vreau să vă povestesc despre oamenii senzaționali din industria muzicii latino pe care i-am întâlnit acolo și să fiți parte din visul meu frumos”, mărturisește Lidia Buble.
Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sina) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. În octombrie 2017, artista a lansat „Cămașa”, single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube. Apoi, Lidia și-a surprins bublișorii cu „Sub apa”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar în materie de producție video. În urmă cu opt luni, a lansat „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance, iar în martie a lansat „Asta sunt eu”, o piesă sinceră și prima colaborare dintre artista și What’s UP. A urmat „Undeva la mijloc”, în care Lidia dezvăluie o atitudine de „bad girl” și un look rock extrem de sexy.
Născut la Havana, Descemer Bueno este cunoscut atât ca solist, cât și ca producător muzical și compozitor. A iubit dintotdeauna muzica și și-a început cariera ca profesor de muzică, iar apoi a devenit membru al unei formații de jazz. A scris muzica si pentru filme, dintre care „Havana Blues” (2005) si „Havana Eva” (2010), ambele premiate la festivaluri, cu distincția de “Cea mai bună coloană sonoră”. De-a lungul timpului, Descemer a colaborat cu Ricky Martin, Gilberto Santa Rosa, Estopa, Samo (Camila), Thalía, Melendi, Pitbull, Wisin și Yandel pentru hituri internaționale ce au cucerit globul.
Lidia Buble și Descemer Bueno, „Margarita”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + fifteen =