Smiley lansează „My Love”

După filmări în deșert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain în SUA, Smiley lansează „My Love”, o piesă-terapie pentru orice relație de iubire.
Smiley lansează „My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. „Piesa «My Love» este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au făcut muzica pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana. „Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment său, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, spune Smiley despre „My Love”, o piesă banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.
Videoclipul piesei este filmat în America de Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii. Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei „Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.
„Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără nici un pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.
„My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat cu care spera să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume.
Smiley lansează „My Love”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 17 =