COSMOS, turneul național Irina Rimes – SOLD OUT la Galați și Iași. Urmează Constanța și Craiova!

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate și complexe artiste din Romania, dă startul celui de-al doilea turneu din cariera sa. COSMOS reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile artistei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului.
La scurt timp după ce s-au pus în vânzare biletele, spectacolele din Galați și Iași erau deja sold-out, însă fanii Irinei vor avea încă o șansă să o vadă, deoarece se vor organiza încă două spectacole suplimentare: pe 28 octombrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați și pe 9 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași. „Mă bucur că aceste spectacole sunt deja sold-out, abia aștept să mă întâlnesc cu voi în toate aceste orașe și să vă fac cunoștință cu încă un album scris din dragoste”, a declarat artista.
Turneul COSMOS ajunge în această toamnă și în Constanța, pe 29 octombrie, și în Craiova, pe 26 noiembrie. Vor urma Timișoara, Brașov, Arad și Bacău, iar datele pentru aceste orașe vor fi anunțate în curând.
„Concertul meu nu va fi unul standard, va fi un fel de proiectare la o scară mai mare a Sufrageriei, un proiect pe care l-am început acum 2 ani, când am lansat albumul <> și care a avut mare succes. Sufrageria te bagă în starea în care sunt eu atunci când scriu. Asta vreau să se întâmple la concertele mele”, a povestit Irina.
Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numără „Ce s-a întâmplat cu noi”, cu peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Bolnavi amândoi”, cu peste 35 milioane de vizualizări, „Poem” feat. The Motans, cu peste 31 milioane de vizualizări.
Turneul este organizat de Headline Management, Global Records și Quantum Records, în parteneriat cu KissFM. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.iabilet.ro.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 15 =