Odată cu aniversarea a 20 de ani de Voltaj, trupa pune la bătaie 20 tricouri UNICAT create manual

Trupa Voltaj sărbătorește 20 de ani de hituri, concerte și prietenie în această formulă prin turneul național „Ca la 20 de ani” și un concurs prin care îi răsplătește pe cei mai norocoși fani cu 20 de tricouri UNICAT, handmade, create sub brandul „Cap Aurora”, al designer-ului Irina Marinescu.
Concursul se desfășoară în perioada 4 octombrie – 25 noiembrie 2019 pe site-ul www.EuropaFM.ro, iar toți cei care vor achiziționa sau au achiziționat deja bilete pentru show-ul Voltaj de luna viitoare de la Sala Polivalentă, pot câștiga prin tragere la sorți câte un tricou Voltaj unicat.
Concertul din 27 noiembrie din București face parte din turneul național aniversar ce are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Timișoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț și Brăila. În plus, trupa lansează albumul ce poartă numele show-ului aniversar, „Ca la 20 de ani”.
Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.
Bilete se găsesc pe www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro și în magazinele partenere.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 8 =