Un bătrânel dornic de senzații tari: s-a urcat băut la volan și a condus în zig-zag între Seleuș și Pâncota

Foto: Arhiva

Astăzi, în jurul orelor 14:50, o persoană a sunat și a sesizat prin apelul unic de urgență 112 polițiștii orașului Pâncota că pe D.J. 709, între Seleuș și Pâncota, o persoană conduce un autoturism în zig-zag.
În urma apelului, polițiștii au plecat imediat și l-au găsit pe șofer în timp ce-și conducea mașina pe drumul respectiv. Ei l-au oprit imediat și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 73 de ani din comuna Zărand. Șoferul era băut și
emana halenă alcoolică. Polițiștii au intenționat să-l supună unei testări cu aparatul alcooltest, dar conducătorul auto a refuzat acest lucru. Când i s-a comunicat că va fi transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice, bărbatul a devenit violent, iar polițiștii au fost nevoiți să-i pună cătușele. La spital, bărbatul s-a supus testării cu aparatul alcooltest și a recoltării de probe biologice.
În urma testării etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii i-au întocmit șoferului băut un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − nine =