[VIDEO] VEZI AICI ce i-au făcut șapte bărbați unei bătrâne de 80 de ani. Jandarmii i-au prins

Cetârnarii au revenit la Arad și au acționat din nou. De această dată ei au fost prinși de jandarmi.
Astăzi, în jurul orei 11.00, jandarmii arădeni au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, că un grup de șapte persoane încearcă să schimbe cu forța sistemul de scurgere pluvială al unui imobil. Apelul a fost făcut de proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 80 de ani.
Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență la adresa indicată. Femeia le-a povestit că în timp ce se afla în fața casei, a venit un grup de șapte bărbați care i-au propus să-i taie crengile unui copac, crescute foarte aproape de acoperișul casei. De aici și până la schimbarea întregului sistem de scurgere pluvială, nu a mai fost decât un pas. Bărbații au montat scările și au început să dea jos burlanele, deși nimeni nu le-a cerut acest lucru. Femeia disperată le-a spus că nu are nevoie să-i schimbe nimic și le-a cerut să plece imediat. Cei șapte bărbați au ignorat-o până în momentul în care bătrâna a pus mâna pe telefon. Au urcat într-o camionetă de culoare albă și au plecat într-o direcție necunoscută.
Având semnalmentele bărbaților și descrierea mijlocului auto cu care aceștia se deplasau, jandarmii au plecat pe urma lor. În scurt timp bărbații au fost identificate pe o stradă din apropiere, cu ajutorul unui echipaj de poliție. Având în vedere faptul că ,,efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, după caz, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege”, constituie contravenție conform Legii nr 12/1990 republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cei șapte au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2500 lei.
De asemenea materialele și uneltele folosite, în valoare de aproximativ 5000 de lei, au fost confiscate.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =