Maria Zvinca, nominalizată la E! People’s Choice Awards

Maria Zvinca, una dintre vloggeritele de top din România, este nominalizată la premiile internaționale E! People’s Choice Awards 2019, din 10 noiembrie, la „Romanian Pop Culture Influencer Of 2019”, categorie introdusă anul acesta. „Nu m-am așteptat niciodată să fiu nominalizată pentru un premiu atât de mare și sunt mai mult decât flatată să fiu printre cei opt nominalizați. Pentru mine mereu a fost un vis să călătoresc în Statele Unite și mai mult decât atât, să îi întâlnesc pe cei mai mari artiști ai lumii. Îmi doresc foarte mult să fiu printre cei trei cei mai votați influencers și simt că undeva mi-a fost scris să am această șansă”, mărturisește vloggerița.
Alături de Maria Zvinca sunt nominalizați alți șapte influencers români, printre care Adelina Pestrițu, Naddhu și alții. O voce fresh a YouTube-ului românesc, Maria Zvinca se împarte între muncă într-o agenție de publicitate și vlogging și se implică trup, minte și suflet în orice proiect. Cu o comunitate de 183.000 de urmăritori pe Instagram și peste 218.000 de abonați pe YouTube, strânsă în doar un an, a făcut parte din distribuția serialului „Viata Bate Vlogul”, ce s-a desfășurat la hub-ul TRU, dedicat creatorilor de conținut din diverse domenii. În vârstă de 25 ani, Maria aduna sute de mii de vizualizări pe YouTube cu challenge-uri, sfaturi și tutoriale de beauty, fashion și lifestyle, dar și review-uri.
Prima Gală a premiilor E! People Choice Awards a avut loc în 1975. Evenimentul de anul acesta este programat pe 10 noiembrie, la Los Angeles. Jennifer Lopez, Taylor Swift, Miley Cyrus sau Cardi B sunt doar câțiva dintre artiștii așteptați pe covorul roșu.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 4 =