„Numele tău”: Elena Gheorghe își cântă povestea de iubire pe acorduri dulci de chitară

După hituri în limba aromână precum „Luna Albă”, „Ela Ela” și „Steaua imshata”, care se regăsesc pe albumul de succes „Luna Albă”, Elena lansează, după o pauză de aproape un an, o piesă în limba română. Una dintre cele mai sensibile melodii din carieră, „Numele tău“ este un single care dă viață celor mai puternice amintiri și prezintă povestea unui roman de iubire cu deznodământ fericit.
Ca o declarație de dragoste, Elena descrie în versuri cel mai frumos, tandru și dulce sentiment, dar și trăirile pe care le avem atunci când iubim din toată inima și așteptăm cu nerăbdare ca iubirea trăită să primească un răspuns. „Nimic nu e mai frumos pe lume decât să trăiești «o poveste de dragoste adevărată», acea dragoste pură pe care n-o întâlnești decât o singură dată în viață, după părerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutăți, peste defecte, peste orice și nu se stinge niciodată… În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi chiar și cu riscul că vom fi dați afară, am trecut prin rai și iad și cine ne cunoaște cu adevărat știe despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta. Când găsești dragostea cu adevărat, ai grija de ea, chiar dacă acest lucru câteodată înseamnă să treci prin foc pentru ea, e cel mai de preț lucru pe care îl poți găsi în această viață. Suntem făcuți să dăruim și să primim iubire și când lucrurile acestea se întâmplă concomitent, este fără doar și poate cel mai frumos sentiment pe care-l putem trăi. Piesa asta este despre dragoste, iar dacă pe ține te-a atins, eu sunt fericită”, mărturisește Elena.
Pentru „Numele tău”, artista a colaborat cu Alex Pelin, George Sava, dar și cu un cvartet de coarde din care face parte cumnata ei, Alexandra Ene. Ritmul romantic și vocea inconfundabilă a Elenei sunt completate de cadrele romantice ale unei povești de dragoste desprinse parcă din filmele de la Hollywood, regizată de NGM Creative.
Primăvara aceasta, Elena a lansat în cadrul unui concert inedit de la Sala Palatului albumul de muzica armănească „Luna Albă”, ce conține atât melodii tradiționale și readaptări în manieră modernă, cât și piese noi. De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum „Ecou”, „Disco Romancing“, „The Balkan Girls”, „Mamma mia”, „Până dimineață”, care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decât atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese ca „Disco romancing”, „Mamma mia”, „Midnight Sun” și „Senor Loco”.
Elena Gheorghe, „Numele tău”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici