Any1 colaborează cu AMNA pentru „Acum un an”

„Acum un an” este cel mai nou single pe care Any1 îl lansează în colaborare cu AMNA. Piesa este însoțită de un videoclip plin de emoție, ce îmbină imagile cu versurile sensibile. Compusă de Any1, „Acum un an” este produsă în studiourile Tuan Records. „Toată povestea începe cu o trăire reală, neașteptat de frumoasă, dar tristă în același timp. Exista momente în viață când inima se luptă cu mintea iar de cele mai multe ori, câștigă inima. Ea a spus totul în piesa “Acum un an”. Mi se întâmplă des să citesc note muzicale pe chipurile oamenilor, iar dacă sunt implicat și emoțional, totul prinde contur în studio. Am trecut prin toate sentimentele posibile când am scris piesa – dragoste, ură, frustrarea creată de războiul din mintea mea și cel mai important… dor. AMNA a reușit să dea și mai multă viață piesei, punând aceeași doză de suflet în piesă ca și mine. S-a regăsit și ea în povestea “Acum un an” și toată colaborarea a funcționat foarte natural și rapid”, mărturisește Any1.
„Am intrat în studio cu Any1 care mi-a spus povestea piesei. Am ascultat apoi melodia și mi s-a făcut pielea de găină imediat, mi se pare emoționantă. Mă simt onorată că lansam împreună „Acum un an”. Sperăm din suflet să vă placă”, adaugă AMNA.
Any1 (Robert Niculae) a compus de-a lungul timpului piese pentru nume de succes precum KEO, Proconsul și Mandinga și a scris parte din coloana sonoră a serialului „Pariu cu Viața”. În 2016, deschide propria casa de producție alături de Tuan și în același an scrie piesa „Bani Degeaba”. În 2017, Any1 prinde contur și scrie alături de Tuan „Fosta Greșeală”. Până în prezent a lucrat la piese precum „Mă Bate Inima” (Elianne Ft. Connect-R), „Până în Rai” (Lora Ft. Shift), „Antidot” (Tuan), „Ce mi–ai făcut” (Tuan Ft. Elianne), „Dor Nebun” (Elianne), „Fantezia Ta” (Any1) și multe altele.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alături de Dorian Popa. La începutul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul și clipul „Milioanele de suflete”, iar de șase luni postează săptămânal pe canalul său de YouTube cover-uri precum „Un actor grăbit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasă”, dar și creații proprii precum „Mama”, „14 Februarie” și „În ochii lui”.
Any1 colaborează cu AMNA pentru „Acum un an”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × one =