Colaborare excepțională: Voltaj + Loredana = Dependența mea

Cu doar câteva săptămâni înainte de concertul aniversar de la Sala Polivalentă, Voltaj își unește forțele cu Loredana, un icon al muzicii românești, pentru o colaborare de excepție și lansează „Dependența mea”, o piesă plină de sensibilitate ce vorbește despre o dragoste pasională, mistuitoare.
„«Dependența mea» este o declarație de dragoste sinceră și pasională. Când întâlnești persoană care te completează și alături de care te simți fericit în fiecare clipă, dezvolți involuntar o dependență de care nu poți și nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroși că această piesă a adus și o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim și o apreciem mult. Ceea ce a ieșit ne place foarte mult și sperăm că și publicul va intra în aceeași stare de bine”, a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.
„Muzica creează dependența. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-va purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana”, adaugă artista.
Pe 27 noiembrie, trupa Voltaj sărbătorește 20 de ani de hituri și concerte printr-un show la Sala Polivalentă, care face parte din turneul național „Ca la 20 de ani”. În plus, trupa lansează un nou album ce poartă numele spectacolului aniversar, „Ca la 20 de ani”. Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.
Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro si în magazinele partenere.
Voltaj + Loredana = Dependența mea:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 19 =