Brianna, interpreta piesei „Lost in Istanbul”, lansează un nou single, “Oh Ma Ma”

Brianna, artista a cărei voce a cucerit publicul românesc și internațional cu piesa ,,Lost in Istanbul” și care în prezent are peste 81 de milioane de vizuălizari pe Youtube, lansează astăzi un nou single cu videoclip, ,,Oh Ma Ma”.
Brianna vine cu o perspectivă idilică prin versurile care creează o declarație jucăușă din timpul unei relații aflate la început. Produsă de Thrace Music, piesa vine cu un aer proaspăt și un videoclip de imagine care o surprinde pe artistă într-o ipostază inedită, la bordul unui avion.
,,După succesul piesei „Lost in Istanbul” a fost dificil să aleg ce va urma pentru mine. Însă, ascultând pentru prima oară demo-ul de la ,,Oh Ma Ma” nu a trebuit să stau prea mult pe gânduri și am zis da! This is the one! Sunt foarte mândră de tot ce am făcut împreună cu echipa de la Thrace și abia aștept să vad feedback-ul ascultătorilor”, a declarat Brianna.
Brianna – Oh Ma Ma:
Acordurile piesei și versurile au fost scrise de Cristian Tarcea (Monoir) și alți 3 songwriteri internaționali: YNGA, Eliya (4 Magic) și Jungleboi, la Sofia Songwriting Camp, organizată de Virginia Records și EKKO Music.
,,Piesa Oh Ma Ma am realizat-o la Sofia Songwriting Camp alături de 3 writeri internaționali foarte talentați. Imediat am simțit ca vibe-ul este foarte potrivit și apropriat Briannei fapt pentru care i-am și arătat piesa în momentul în care am terminat-o. Chimia s-a legat, iar ei i-a plăcut ceea ce eu am simțit și facut alături de cei 3 writeri în sesiunea muzicală de la Sofia. După totul s-a legat foarte ușor. Silviu Mîndroc s-a ocupat de clip așa cum a știut mai bine, surprinzând-o pe Brianna într-o ipostază ușor nemaivazută până acum, într-un avion”, a declarat producătorul Cristian Tarcea.
Videoclipul piesei ,,Oh Ma Ma” al cărui regizor este Silviu Mîndroc a fost filmat la Buftea, iar de make-up s-a ocupat Florina Mîndroc.
Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numără „All I Need”, single cu care a reușit să ia discul de aur în Turcia pentru cea mai vândută piesă, „The Violin Song”, a cărei voce este, dar și „Lost in Istanbul” care are peste 81 de milioane de vizualizări pe Youtube și a cucerit topurile unor țări precum Turcia, Grecia, Germania și Rusia.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − five =