„Hai da” vina pe Tostogan’S

După ce a strigat în gura mare „Sunt Bine” alături de Ami și „Hopa hopa” împreună cu Lora, Tostogan’S cântă despre sentimente rănite și alegerile pe care le facem pentru dragoste în „Hai da”. Piesa se regăsește pe albumul pe care acesta plănuiește să-l lanseze anul următor.

Tostogan’S povestește că el însuși era într-un moment nu tocmai ușor din punct de vedere sentimental atunci când a început să lucreze la piesa: „Eram într-o perioada de tranziție sentimentală în care trebuia să iau decizii prompte pentru a-mi pune în ordine viața personală. De obicei astfel de schimbări nu trec fără să fie dureroase sau să rănească pe cineva, mai ales atunci când este vorba despre decizia de a abandona o relație nocivă. Toată povestea aceasta m-a inspirat să scriu piesa „Hai da” și m-am bucurat mult că și băieților de la studio, Adi Colceru, Alex Pelin și Gabriel Maga le-a plăcut și s-au implicat pentru a o termina. Pentru clip am colaborat cu Alex Ceaușu și l-am filmat în țară, în Vama Veche, locul unde sufletele rebele își găsesc armonia.”

Andrei Tostogan este un interpret, compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din România, Republica Moldova și Kazahstan. În 2017, a lansat proiectul Tostogan’S și piesa „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În 2018, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă pozitivă, cu un refren „molipsitor”, iar în urma cu cinci luni, a lansat împreună cu Lora „Hopa, Hopa”, o melodie cu un mesaj simplu și frumos: „trăieste clipa!”.

„Hai da”, Tostogan’S:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 12 =