Suporter Club UTA arată dezastrul: lucrări de proastă calitate la Stadionul UTA

Au trecut mai bine de trei ani de când echipa de fotbal UTA ar fi trebuit să joace pe stadionul UTA, dar lucrările sunt departe de a fi finalizate, iar scandalul legat de calitatea lor, continuă.

Arădenii sunt nemulțumiți că la Stadionul UTA după mai bine de șase ani,  lucrările nu se mai termină.  Suporter Club UTA confirmă că situația nu stă cum vrea Primăria să ne convingă și arată clar unde sunt probleme. „Băncile de rezervă au fost plasate aiurea, mult prea departe de gazon, iar scaunele cu care vor fi dotate nu respectă categoria de calitate UEFA 4, la care se dorește să ajungă stadionul… să nu mai vorbim că nici nu au fost montate destule ca să respecte regulamentul FRF. Nu au fost comandate decât 4000 de scaune pentru tribune și nici acelea nu au fost achitate. Betoanele de la scări crapă treptat și nu se iau măsuri în această privință. După ce a fost ținută câteva săptămâni pe loc, compania care pune gazonul a început lucrările chiar dacă Primăria Arad nu le-a achitat facturile și a schimbat grosimea gazonului pentru a executa o lucrare de bună calitate, asumându-și costurile pe care le impune această schimbare”, se arată într-o postare al Suporter Club UTA.

Lucrările la vestiare și hotel par a fi abandonate. Suporter Club UTA explică situația: „Lucrările la partea de vestiare, închidere a arenei, celebrul hotel și facilitățile pentru presă stagnează, până când se găsește o firmă dispusă să continue lucrările Tehnodomus. Nu a participat nici o firmă la licitație!”
Se apropie campania electorală pentru alegerile locale și actualul primar interimar care își dorește un mandat de primar, încearcă să arate cât de mult s-a implicat Primăria Municipiului Arad pentru refacerea Stadionului UTA. Iar suporterii sunt acuzați că spun neadevăruri despre cât de bine au fost executate lucrările la Stadionul UTA. Nu se spune nimic despre faptul că aceștia așteaptă de ani de zile să vadă că echipa fanion a Aradului poate juca din nou pe stadionul construit de baronul Neumann. „În ceea ce priveşte calitatea lucrărilor executate, ne exprimăm regretul pentru superficialitatea evaluării lor, mai cu seamă că acest „audit” a fost făcut de persoane neavizate, cu modeste cunoştinţe în domeniul construcţiilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Municipiului Arad. Numai că, arădenii nu sunt proști: au văzut cum municipalitatea și-a bătut joc ani de zile de reabilitarea stadionului UTA.

În urmă cu doi ani de zile, în ziua când ar fi trebuit finalizate lucrările de refacere a stadionului, arădenii au ieșit în stradă și au protestat.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =