AMNA lansează „Cumpăr timp”

Anul acesta, AMNA a lucrat foarte mult în studio, a compus și a creat muzică pentru suflet, plina de emoție și de trăiri intense. „Cumpăr timp”, cea mai recentă piesă semnată de către artistă, este un semnal de alarmă adresat tuturor oamenilor care uită ca cele mai importante lucruri, fără de preț, pe care le pot oferi celor dragi sunt timpul, atenția și iubirea. „Trezește-te și fă-ți timp pentru copilul tău! Trezește-te și fă-ți timp pentru ai tăi cât sunt încă lângă tine! Timpul pierdut nu se mai recuperează niciodată și nici o sumă de bani nu poate compensa iubirea. Zbuciumul meu este despre cum să creez un echilibru între carieră și timpul petrecut cu ai mei. Valul profesional trece, relația cu familia rămâne și este cea care contează până la sfârșit. Așadar, te invit să trăiești conștient în epoca vitezei și să îți amintești, tot timpul, care sunt adevăratele valori în viață! Tu pentru cine vrei să cumperi timp?”, mărturisește AMNA.
Cu o săptămână înainte de lansare, artistei i s-au alăturat pe rețelele sociale personalități media precum Andra, Adelina Pestrițu, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Teo Trandafir și Sore, care fac tot posibilul să creeze un echilibru constant între carieră și familie și care au reacționat la clipul piesei „Cumpăr timp”.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „În oglinda” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Cate X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alături de Dorian Popa. La începutul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul și clipul „Milioanele de suflete”, iar de șase luni postează săptămânal pe canalul său de YouTube cover-uri precum „Un actor grăbit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasă”, dar și creații proprii precum „Mama”, „14 Februarie” și „În ochii lui”. În urmă cu două săptămâni, artista a colaborat cu Any1 pentru „Acum un an”.
AMNA, „Cumpăr timp”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =