Morandi lansează un pachet de trei remixuri pentru single-ul „Professional Liar”

Trei variante nou-nouţe ale piesei „Professional Liar” au fost lansate online de către Morandi. Pe parcursul a trei săptămâni, fanii proiectului au putut asculta pe YouTube, dar şi pe platformele de streaming, în fiecare săptămână câte un remix, cu versiuni de la People of Now, Beni B & Delighters şi Village.
People of Now Remix:

Beni B & Delighters Remix:

Village Remix:

Single-ul „Professional Liar” de la Morandi urmează paşii spre succes făcuţi de către celebrul hit „Kalinka”. „Professional Liar” este a doua piesă de pe următorul album și continuă direcția muzicală fresh, electronic dance, păstrând totodată accentele melancolice și profunde pentru care muzica Morandi a ajuns să fie cunoscută.
Daca ar trebui sa vorbim despre cifrele obţinute de Kalinka peste hotare, trebuie menţionat că videoclipul piesei a adunat peste 76.000.000 de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost pe primele locuri în topurile digitale de pe Spotify şi Apple Music, dar şi în cele radio & TV, din ţări precum Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Ucraina, Germania.
Morandi a însemnat întotdeauna diversitate, atât în privința sound-ului, versurilor, a vocilor prezente pe piese, cât și a colaborărilor cu alți muzicieni. Morandi este unul dintre primele proiecte muzicale românești care au cucerit piața internațională. În 2004 se lansa primul single, Love Me, și au urmat 3 albume de succes care au cucerit radiourile și cluburile din peste 16 țări, sute de concerte, nenumărate premii naționale și internaționale și turnee de promovare. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 în topurile din Europa de Est, iar hit-ul Angels a fost declarat la momentul respectiv cea mai descarcată piesă din toate timpurile în Rusia și Ucraina.
Morandi lansează un pachet de trei remixuri pentru single-ul „Professional Liar”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici