Prof. dr. Anca Stoenescu, reprezentant al Ministerului Educației Naționale la Bruxelles

La Bruxelles are loc conferința ,,Supporting Key Competence Development – Learning approaches and environments in school education”, în organizarea Comisiei Europene prin Direcția Generală pentru Tineret, Sport și Cultură. Unul din reprezentanții Ministerului Educației Naționale, în urma desemnării de către noul ministru al Educației, este prof. dr. Anca Stoenescu, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Arad. „Conferința se derulează în perioada 12-13 noiembrie 2019 și în acest context Comisia Europeană a adresat invitația statelor membre de a participa la acest eveniment de nivel înalt.
Sunt mândră că am reușit sa punctez realizările țării mele și în același timp că am fost felicitată pentru activitatea desfășurată în țară de doamna Dr. Tina Silander, director – Ministry of Education, Finland”, a declarat Anca Stoenescu.
Anca Stoenescu este la ora actuală inspector general adjunct al ISJ Arad, din 1 noiembrie când a expirat delegarea în funcția de inspector școlar general. Teoretic, își va păstra această funcție până la 1 septembrie 2020, dacă nu cumva noua conducere a Ministerului va decide altfel, în cadrul epurării politice anunțate de Guvernul Orban în toate domeniile.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici