Lavinia Goste lansează un nou proiect, “Hai să ne cinstim, neveste!”

„Hai să ne cinstim, neveste!” este un cântec de petrecere și voie bună, semnat Lavinia Goste. „Hai să ne cinstim, neveste!” este un îndemn la relaxare, la bună dispoziție, un sfat al Laviniei către femeile muncitoare: după muncă și răsplată.
„Este vremea vinului și a palincii, așa că fără să vreau îmi vine a fredona această piesă preferată a mea de pe album. Așa că am adunat fetele mele preferate și am zis să dăm un exemplu de petrecere și voie bună, de distracție și veselie și exact asta a ieșit, un videoclip haios, care te îndeamnă la dans și petrecere”
Filmat într-un cadru de poveste ce reeditează o petrecere câmpenească, videoclipul îmbină nou și vechi, muncă și petrecere, tradiții vechi și obiceiuri moderne, costume populare vechi și fete frumoase, culoare și veselie.
Alături de Orchestra Națională Valahia, condusă de Marius Zorilă, Lavinia Goste va lansa în curând un album de folclor bogat în versuri culese și în muzică aleasă, cu ritmuri de odinioară și totuși cu un sound actual. Noul album ce poarta numele hit ului „Inimioară cu dor mult” conține 15 piese alese, parte dintre ele deja lansate, în fiecare piesă aflăm o poveste și în fiecare melodie regăsim amprenta artistei.
Lavinia Goste a absolvit Academia de muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca, secțiunea canto, însă a ales să-şi reprezinte rădăcinile şi neamul prin folclor, dintr-o nemăsurată iubire de semeni. Spune despre sine că se inspiră de la sursă, unde tradiţia este încă bine conservată, iar „oamenii calzi şi buni te întâmpină cu vechi comori melodice”.
Marius Zorilă s-a perfecționat urmând studiile de specialitate în București, ajungând la performanța de a fi cel mai tânăr dirijor și, totodată, cel mai valoros dirijor din țară. Marius vine cu un suflu original și concept nou muzical, ceea ce îi propulsează, pe el și pe instrumentiștii din orchestră, în rândul muzicienilor de renume din țară.
Orchestra Naţională Valahia, dirijată de Marius Zorilă, a fost înfiinţată în anul 2011, cu ocazia renumitului spectacol „Cu drag, de Dragobete” și este susținută de Primăria Capitalei prin Creart. Orchestra Naţională Valahia a reușit să demonstreze în scurt timp devotamentul deplin faţă de arta şi tradiţiile naţionale.
Lavinia Goste, „Hai să ne cinstim, neveste!”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =