„Cele trei Dive” vin în concert la Palatul Cultural din Arad

Foto: Arhiva

Gala „Cele trei Dive” revine pe scenele din România, de această dată în premieră la Palatul Cultural din Arad, cea mai vestică sală de concert a României. O gală atractivă pentru publicul larg şi, în acelaşi timp, o gală de înaltă ţinută artistică, „Cele trei dive” se anunţă a fi o seară memorabilă pentru toţi cei care se vor afla în sală, o întâlnire unică dintre trei mari artiste născute în România.
Mezzo-soprana Ruxandra Donose, sopranele Teodora Gheorghiu şi Ileana Tonca vor apărea pentru prima dată împreună în această formulă la Palatul cultural din Arad în seara de 29 noiembrie, alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii din Arad dirijată de Adrian Morar.
Povestea Celor trei dive a apărut în 2011, după modelul triadei Pavarotti-Domingo-Carreras, care a devenit un brand preluat cu succes de tenori din toată lumea care au apelat la această formulă.
Concertul extraordinar de la Palatul Cultural din Arad, din seara de 29 noiembrie, concert de gală purtând titlul „Cele trei dive” le va aduce pe scenă pe trei remarcabile reprezentante ale artei lirice născute în România, ce au strălucit şi strălucesc în continuare pe mari scene ale lumii precum Opera din Viena, Covent Garden, Deutsche Oper Berlin, Opera din Paris, precum și pe mari scene din Asia, Statele Unite, şi nu numai. Acestea vor cânta arii, duete şi terţete celebre din repertoriul internaţional ce vor alterna cu momente orchestrale reprezentative din repertoriul românesc, interpretate de Orchestra simfonică a Filarmonicii din Arad dirijată de Adrian Morar, tocmai pentru a marca apropierea Zilei Naţionale a României şi faptul că, în mod simbolic, data de 1 decembrie 1918, reprezintă începutul modernizării României ca parte componentă a Europei.

Biletele se găsesc on line pe www.bilete.ro şi la casieria Filarmonicii de Stat din Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + thirteen =